Onze missie

Theyssens: al drie generaties, een bedrijf met een visie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.


Handmade in Belgium

Als u op zoek bent naar een interieur dat volledig naar uw wensen is ontworpen, volgens de hoogste kwaliteitsnormen en uitgevoerd met de beste zorgen, dan is Theyssens Interieur uw aangewezen partner. 


Persoonlijke begeleiding van A tot Z, een geïntegreerde aanpak en een creatieve ondersteuning tijdens het hele proces staan garant voor het realiseren van deze doelstelling.

Titel

Als ervaren maatwerkbouwer biedt Theyssens Interieur zijn klanten een totaalconcept voor hun woning. Aan de hand van een ruim assortiment aan materialen, kleuren, merken en stijlen komen wij tot het meest persoonlijke ontwerp, dat beantwoordt aan al uw wensen. Van meubelontwerp tot een volledig interieur.


Met het Handmade In Belgium authenticiteitslabel, uitgereikt door UNIZO, staat Theyssens Interieur garant voor unieke, handgemaakte producten van de hoogste kwaliteit.

Persoonlijke samenwerking is voor ons zeer belangrijk en wij staan u dan ook graag bij met onze professionele kennis en advies om zo te komen tot een complete invulling van uw wensen en verwachtingen.

Van de eerste gesprekken tot de opvolging van de werken, kan u rekenen op een perfecte service van al onze medewerkers.