Onze missie

Theyssens: al drie generaties, een bedrijf met een visie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.


Handmade in Belgium

Zoek je een bedrijf dat je bij je nieuwe keuken, badkamer of gehele interieur van begin tot einde persoonlijk begeleidt en werk levert dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen? Bij Theyssens Interieur ben je op de juiste plek.


Wij bieden je:

  • persoonlijke begeleiding van a tot z.
  • een geïntegreerde aanpak.
  • creatieve ondersteuning tijdens het hele proces.

Titel

Jij staat als klant centraal bij Theyssens Interieur en samen zorgen we voor een totaalconcept voor je woning. Aan de hand van een ruim assortiment aan materialen, kleuren, merken en stijlen werken we het meest persoonlijke ontwerp uit, dat beantwoordt aan al je wensen. Van meubelontwerp tot een volledig interieur. 


Met het Handmade In Belgium authenticiteitslabel, uitgereikt door UNIZO, staat Theyssens Interieur garant voor unieke, handgemaakte producten van de hoogste kwaliteit.


- Creaties op maat

- Jouw interieur op maat

Persoonlijke samenwerking is voor ons zeer belangrijk. We staan je dan ook graag bij met onze professionele kennis en advies, om zo je wensen en verwachtingen geheel te vervullen. Van de eerste gesprekken tot de opvolging van de werken kun je rekenen op een perfecte service van al onze medewerkers.